samarbetE

Vi vill ha fler kompisar. Därför erbjuder vi förmånliga samarbeten direkt med maskinleverantörer och kaffeföretag. Snabbare service,kundsupport och rabatterade priser på reservdelar och arbetstid.
Vi är auktoriserade att utföra garantiarbeten på utrustning från ett flertal stora maskintillverkare och utför service, reparationer och installationer på utrustning som våra samarbetspartners hyr ut eller säljer.
TIllsammans inventerar vi er maskinpark och lagerhåller de vanligaste reservdelarna till dessa, för att snabbt kunna åtgärda problem så fort som möjligt.
 

INGA Serviceavtal

Just det,vi erbjuder inga serviceavtal. Ett av skälen är att de ofta är otydliga och att det är svårt att förstå vad som ingår. Vi tror också att våra kunder och leverantörer har tillräckligt med avtal i pärmarna.
Vi planerar tillsammans in en preventiv serviceintervall i vårt serviceprogram,som passar både kund och utrustning. Detta faktureras efter utfört besök. 
Vi följer alltid tillverkarens rekommendationer för proaktivt underhåll anpassat efter utrustningens behov. Den normala intervallen är 2 besök per år men har ni behov av en tätare intervall så fixar vi det.