samarbetsavtal

Vi vill ha fler kompisar. Därför erbjuder vi förmånliga samarbetsavtal som vi tecknar direkt med maskinleverantörer och kaffeföretag. Snabbare service och rabatterade priser på reservdelar och arbetstid.
Vi är auktoriserade att utföra garantiarbeten på utrustning från ett flertal stora maskintillverkare och utför service, reparationer och installationer på utrustning som våra samarbetspartners hyr ut eller säljer.
TIllsammans inventerar vi er maskinpark och lagerhåller de vanligaste reservdelarna till dessa, för att snabbt kunna åtgärda problem så fort som möjligt.
 

preventiva serviceavtal

Teckna serviceavtal på utrustning med oss. Vi följer tillverkarens rekommendationer för preventivt underhåll anpassat efter utrustningens behov. Den normala intervallen är 3 besök per år men har du behov av en tätare intervall så fixar vi det. Månads-kvartals eller årsfakturering.

Löpande serviceavtal

Äldre utrustning behöver också preventiv underhåll. Vi planerar tillsammans in en preventiv serviceintervall som faktureras efter varje utfört besök. Ett alternativ om utrustningen har en osäker historik eller inom en snar framtid skall bytas ut.